Interior designers

Tuuk interieurvormgeving, een zaak met als prioriteit het aangeven van richtingen én het wegwijs maken in de totaalwereld van het interieur.

Dit alles gebaseerd en doordrongen van onze huisstijl: een mengeling van klassiek, modern en design dat uitmondt in een tijdloos interieur, waarbij de persoonlijkheid van de klant het exclusieve van het eindresultaat bepaald.

We beschikken over een unieke en exclusieve stoffenbibliotheek met wereldmerken, die worden aangewend voor de realisatie van raambekleding, zetelstoffering en wandbekleding.

Al onze realisaties worden in eigen atelier uitgevoerd. Vakkundigheid in het maatwerk én de manier waarop is hier de hoofdtoon. Een professionele plaatsing is de laatste schakel in dit proces.

TUUK vertegenwoordigt woondesigners die reeds 18 jaar in de woonwereld actief zijn. Gestart vanuit passie voor woontextiel en zitmeubelen, geŽvolueerd naar creaties van totaalinrichtingen met karakter. Bart Steenackers en Steven Lamberts zijn de professionele begeleiders in dit verhaal.


ontwerp & ontwikkeling | DreamDivision